Bodysuit kopen? | Comfortabel in je eigen lichaam | Bestel nu bij MyShapez

De perfecte pasvorm met de bodysuit van MyShapez

Bij MyShapez geloven we erin dat alle vrouwen gelukkig kunnen zijn met zichzelf. Ontwikkeld door en voor vrouwen geeft deze naadloze, ademende bodysuit jouw het zelfvertrouwen wat je wilt. Bij MyShapez willen we dat jij je goed voelt in je eigen lichaam. Benieuwd welke producten bij jou passen?

Bekijk hier onze bodysuit

Krijg die slanke vorm waar je al een lange tijd over droomt

De bodysuit van MyShapez is gemaakt van een hoogwaardig Powernet-materiaal. Deze stof zorgt ervoor dat het zich vormt naar jouw lichaam. Bovendien zorgt het ervoor dat jouw lichaam lucht krijgt. Voel je niet opgesloten bij het dragen van de Bodysuit, voel je vrij. De corrigerende pasvorm zorgt ervoor dat jouw romp, taille en buik. Net die paar extra centimeters halen die ervoor zorgen dat jij je prettig voelt. Draag hem overal waar je wilt. Of het nou een verjaardag, bruiloft of avondje stappen is door de onzichtbare pasvorm zal niemand jouw geheimpje ontdekken.

 

De bodysuit is ontwikkeld door de meningen en feedback van vrouwen te gebruiken om tot onze producten te komen. Door het vrij beweegbare bilgebied vormen jouw billen in de ronde maar strakke vorm die je wilt. Door het handgemaakte, naadloze maatwerk waar de bodysuit mee is gemaakt zal deze te allen tijde onzichtbaar draagbaar zijn.

 

 

Wat voor voordelen geeft zo’n bodysuit van MyShapez nou eens eigenlijk?

  • Onzichtbaar onder je kleding: Draag hem waar en wanneer je wil!
  • Elastische stof: Door de super stretchy stof die is gebruikt komen jouw rondingen altijd perfect uit.
  • Perfecte pasvorm: Door de perfecte pasvorm zal de bodysuit NIET gaan rollen.
  • Beschikbaar in twee kleuren: Met twee verschillende kleuren kun jij altijd een matchende outfit vinden!

 

Wacht niet langer en shop vandaag nog bij MyShapez!

Bestel hier